ΒΙΝΤΕΟΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων στο Αργοστόλι (φωτο & vid)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Αργοστόλι η μεγάλη συγκέντρωση και η πορεία που διοργάνωσε το Εργατικό Κεντρο Κεφαλλονιας& Ιθακης συμμετέχοντας στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ακρίβεια που ροκανίζει το εισόδημα των εργαζομένων .

Στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου συμμετείχαν εργαζόμενοι από όλο το φάσμα ιδιωτικοί και δημοσίου τομέα , το σωματείο των συνταξιούχων , των ιδιωτικών υπαλλήλων ,των Ξενοδοχουπαλληλων ,το Σωματείο Εργαζομενων του Γ.Ν Κεφαλλονιας , οι σύλλογοι δασκάλων και καθηγητών , το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με τον πρόεδρο του Δημήτρη Μαντζουράτο .

Πολιτικοί φορείς :

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ με το δικό του μπλοκ με επικεφαλής την πρώην βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτατου , μέλη της Νομαρχιακής , και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά Νίκο Φαραντουρη , το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Ν. Ε Κεφαλλονιας και Ιθακης Λευτέρη Κρητικό , και η Κινηση Πολιτων Σαμης .

Κεντρικός ομιλητής της σημερινής συγκέντρωσης ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλλονιας& Ιθακης Σπύρος Καμπίτσης , ενώ χαιρετισμό απεύθυναν με τη σειρά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλλονιας& Ιθακης Βαγγελης Βαρδαραματος , ο πρόεδρος των Εργαζομενων του Γ. Ν Κεφαλλονιάς Κώστας Τσιμαρας , ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιωτικών υπαλλήλων Πέτρος Μποφιλατος , ο πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών Γιώργος Κουμαριώτης , και ο πρόεδρος του σωματείου των Δημοτικών υπαλλήλων Παναγης Βλάχος .

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkefaloniapress.gr%2Fvideos%2F1251961718684636%2F&show_text=false&width=560&t=0

Μετά τη συγκέντρωση και τις ομιλίες ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αργοστολίου με συνθήματα κατά της ακρίβειας και του κοστους ζωής που πλήττει  όλους τους εργαζόμενους , μηδενίζοντας το εισόδημα τους .

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkefaloniapress.gr%2Fvideos%2F1288281398602728%2F&show_text=false&width=560&t=0

Περισσότερες φωτογραφίες

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkefaloniapress.gr%2Fposts%2Fpfbid02rBPrJB5xjDwtgJ5aurVebx5dSY121vWChyeDV477NX3jNHaNsP3jF89JKTsYMvJ6l&show_text=true&width=500

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button