ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Σάμης: «Πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Ενωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα»

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την 158η επέτειο της ενσωμάτωσης των Επτανήσων στην Ελληνική Επικράτεια την 21η Μαΐου 1864 και θα τιμήσουμε τους αγώνες των Ριζοσπαστών.

Σας ενημερώνουμε ότι στον Δήμο Σάμης για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σημαιοστολισμός όλων των δημόσιων κτιρίων την παραμονή της επετείου και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στις κοινότητες Γριζάτων, Διβαράτων και Μεσοβουνίων. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Μαΐου στις 09:30 π.μ. θα γίνει τέλεση δοξολογίας  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Διβαράτα ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στα Διβαράτα. Αντίστοιχα, στις 10:00 π.μ. θα λάβει χώρα δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γριζάτων. Θα ακολουθήσουν  καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο του ριζοσπάστη Ηλία Ζερβού Ιακωβάτου από αντιπροσώπους των Αρχών και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Σάμης «Θέμος Αμούργης». Τέλος, στη Δημοτική Ενότητα Ερίσου θα πραγματοποιηθεί δοξολογία στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεσοβουνίων και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Από το

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

ΠΗΓΗ: inkefalonia.gr

Related Articles

Back to top button