ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δωμάτια με 6-10 ευρώ για Βρετανούς σε 7 ελληνικούς προορισμούς – Εξευτελίζεται ο τουρισμός

Αποκαλυπτική είναι η έρευνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα ταξιδιωτικού περιεχομένου travel.gr, για τα επίπεδα στα οποία φτάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Στάθη Κουσούνη, Έλληνες και Τούρκοι ξενοδόχοι καταλυμάτων χαμηλών κατηγοριών ρίχνουν τις τιμές ενόψει έναρξης της σεζόν για την τόνωση της ζήτησης.

Σύμφωνα με έρευνα του Travel.gr, σε τουλάχιστον, 7 ελληνικούς δημοφιλείς προορισμούς καταγράφονται τιμές στη βρετανική αγορά μέσω του Tour Operator, First Choice από 6 έως 10 ευρώ τη διανυκτέρευση σε 2 και 3 αστέρων ξενοδοχειακές μονάδες.

Πρόκειται για καταλύματα που βρίσκονται στη Ρόδο, την Κω, την Κέρκυρα, τη Θάσο, τη Ζάκυνθο, την Σκιάθο και την Κεφαλονιά. Οι τιμές αυτές, αφορούν σε μία μόνο διανυκτέρευση για συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα στον Μάϊο και μπορεί να επιλεγούν άλλες διαδοχικές ημέρες με διαφορετική τιμολόγηση για μεγαλύτερη διάρκεια διαμονής.

Όπως εξηγεί το travel.gr, οι εν λόγω τιμές δεν διατηρούνται στην αιχμή της σεζόν. Όμως, αποτυπώνουν την αγωνία των επιχειρηματιών με χαμηλότερης κατηγορίας μονάδες να αντιμετωπίσουν τις τιμές που έχουν βγάλει στην αγορά οι Τούρκοι, στηριζόμενοι και στη διολίσθηση του νομίσματος της γειτονικής χώρας.

Πηγή:kefalonianews.gr

Related Articles

Back to top button