ΑΓΡΟΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή διαμαρτυρίας στον βουλευτή κ.Καππάτο για την μάστιγα των αιγοπροβάτων που αφήνουν οι βοσκοί ελεύθερα μέσα στα χωριά

Κ.Καππάτο καλημέρα σας,

Πιστεύοντας ότι η πολιτική είναι, όπως είναι κοινώς αποδεκτό, η τέχνη του εφικτού , προσπαθώ να κατανοήσω πως το παρακάτω χρονίζον πρόβλημα σας έχει αφήσει παγερά αδιάφορο.

Με το πέρας της θερινής περιόδου , όπως είναι σε όλους γνωστό στο νησί , οι δρόμοι και τα δρομάκια των χωριών γεμίζουν από κοπάδια των βοσκών και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς τη συνοδεία τους , που καταστρέφουν τους κήπους, τα δέντρα και τις περιουσίες όλων των σπιτιών των οποίων οι ιδιοκτήτες λείπουν.

Εννοείται ότι κανένας φορέας δεν ενδιαφέρεται , αστυνομία, δήμος , πυροσβεστική προτρέπουν τους απελπισμένους κατοίκους που ψάξουν το δίκιο τους πηγαίνοντας στο εισαγγελέα.

Κ.Καππάτο οι καταστροφές αυτές δεν πρόκειται να αποζημιωθούν ποτέ , έχουν κοστίσει και κοστίζουν χρήματα σε ανθρώπους οι οποίοι συμβάλλουν στη τοπική οικονομία του νησιού και ανταμείβονται κατ’αυτόν τον τρόπο λόγω της αδιαφορίας της πολιτείας.

Άραγε ο κ.Μητσοτάκης ενημερώθηκε από εσάς για αυτή τη μάστιγα όταν επισκέφθηκε τον τόπο;
Άραγε σας έχει απασχολήσει σοβαρά ποτέ αυτό το θέμα;
Άραγε έχετε ζητήσει να ενημερωθείτε για αυτό το θέμα;
Άραγε είστε ενήμερος αλλά σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι ψήφοι κάποιων συντεχνιών;

Οφείλετε μια έμπρακτη απάντηση. Με τα λόγια οι κατσίκες δεν σταματούν να πηδούν και να τρώνε ότι βρουν μπροστά τους μέσα στα σπίτια.

Η δημοκρατία είναι για να στηρίζει το δίκαιο , και είστε εκπρόσωπός της.

Ελπίζω και πιστεύω να έχετε τη βούληση να το αποδείξετε.

Υπογραφή Παλέρμος Ιωαννη
Αυτά που γράφω συμβαίνουν στα Καρδακάτα

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button