ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕΥΓΕΙΑ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου

Προς: Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας/ ΤΕΠ, Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα, Εργαστήριο Βιοπαθολογίας, Ορθοπεδική Κλινική, Αναισθησιολογικό Τμήμα, Χειρουργεία.

Αργοστόλι 22/04/22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τα συγχαρητήρια μου προς τους συναδέλφους του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, και συγκεκριμένα στους ορθοπεδικούς κύριο Μπουζικάκο Μιχάλη, κύριο Κασσιανό Γεώργιο και κύριο Μπρούσκο Ευάγγελο για την άρτια επιστημονική γνώση και την άψογη χειρουργική αντιμετώπιση της μητέρας μου, καθώς και στο Αναισθησιολογικό Τμήμα για την διασφάλιση της θετικής περιεγχειρητικής πορείας του χειρουργείου.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στους ειδικευόμενους ιατρούς του χειρουργικού τομέα για τα άμεσα αντανακλαστικά και το αίσθημα ευθύνης τους.

Η επιστημονική κατάρτιση των ιατρών , ο ζήλος, η ευγένεια τους και κυρίως την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τους ασθενείς είναι πραγματικά αξιέπαινες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και την χειρουργική κλινική όσο και στο χειρουργείο, που με την ευγενική και επαγγελματική συμπεριφορά του, από την πρώτη στιγμή φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο την νοσηλευόμενη μητέρα μου, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, στο τμήμα φυσιοθεραπείας για την αποκατάσταση της, καθώς και το εργαστηριακό προσωπικό για την διεξαγωγή των παρακλινικών εξετάσεων της .

Σας εύχομαι ολόψυχα το φως της Ανάστασης, να φωτίζει πάντα την ζωή σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Λάμπρος Ψαρρός

ΠΗΓΗ: https://www.kefaloniapress.gr/

Related Articles

Back to top button