ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕΥΓΕΙΑ

Ευχαριστήριο στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου και του Καραμανδάνειου

ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΤΥΠΟΥ Α.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΟΣ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΑΘΕ ΜΥΟΣΙΤΙΔΑ-ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ 5ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΕΠΑΘΕ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ 2023 ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΑΝΕΛΑΤΟΥ ΚΑΛΥΨΩ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΙΛΛΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΡΙΦΥΛΛΗ ΚΡΙΚΕΛΛΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ,ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ,ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΙΝΩΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗ

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button