ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΠΟΡΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ανδριάνα Βασιλάτου κ’ η Λουίζα Παπαντωνάτου θα λάβουν μέρος στον “Αυθεντικό” Μαραθώνιο της Αθήνας

Το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 39ος Μαραθώνιος της Αθήνας ο Αυθεντικός.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος ξεκινά από τον Μαραθώνα και κινείται πάνω στην Αυθεντική διαδρομή που διένυσε ο Αρχαίος Έλληνας ημεροδρόμος, για να τερματίσει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η δράση του 39ου ΑΜΑ επικεντρώνεται στον αγώνα του Μαραθωνίου, ωστόσο δε θα είναι ο μόνος αγώνας, όπου θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) περισσότεροι από 12.000 δρομείς θα πάρουν θέση εκκίνησης στα 10χλμ ΟΠΑΠ και στον αγώνα 10χλμ. Universities Night Run OPAP, που θα ενώσει φοιτητές από διάφορα μέρη του πλανήτη.

Το πρωί της Κυριακής (08.30) η δράση θα ανοίξει με τα 5χλμ. Stoiximan όπου θα εκκινήσουν περίπου 16.000 δρομείς. Ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που θα ζήσουν τη μαγεία του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι και δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας.

Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση θα λάβει μέρος η Βασιλάτου Ανδριάνα(ΑΣ Παμμηλιακός) καθώς και η αθλήτρια της ΓΕ Κεφαλληνίας Παπαντωνάτου Λουίζα διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Δρόμου.

Εμείς θα ευχηθούμε και στις δύο κοπέλες καλή επιτυχία….!!!

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button