ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξοδεύει περίπου 50 ευρώ την εβδομάδα στις φυλακές – Τι αγοράζει (βίντεο)

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, κλείνει αύριο ένα μήνα στη φυλακή, μετά την προφυλάκισή της για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Όλο αυτό το διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου ακολουθεί ως κρατούμενη τις διατάξεις του άρθρου 5 του Σωφρονιστικού Κώδικα που περιγράφει πώς μπορούν οι έγκλειστοι να προμηθεύονται προϊόντα που πωλούνται από την καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο οι κρατούμενοι μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα ή αγαθά για την ικανοποίηση των ατομικών τους αναγκών μέσω μιας λίστας που φτάνει στα χέρια τους και αφού νωρίτερα οι συγγενείς τους έχουν δώσει χρήματα στο ταμείο της καντίνας από τα οποία αφαιρείται το ποσό ανάλογα με τις αγορές του κρατούμενου.

Τι αγοράζει και πόσα ξοδεύει

Όπως μετέδωσε το «Πρωινό», η Ρούλα Πισπιρίγκου ξοδεύει περίπου 50 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που δίνονται για να προμηθευτεί φρούτα, πατατάκια, αναψυκτικά τσιγάρα, τηλεκάρτες και είδη προσωπικής φροντίδας με τα περισσότερα έξοδα να αφορούν τα τσιγάρα και τις τηλεκάρτες.

Αν κάποιος, μάλιστα, δεν έχει χρήματα μπορεί να ξοδέψει περισσότερα και να καλύψουν τη διαφορά οι συγγενείς του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τις ίδιες πληροφορίες να επιλέγει τις περισσότερες φορές να μην προαυλίζεται.

https://youtu.be/KpqD_sZ-9bg

Πηγή: pronews.gr

Related Articles

Back to top button