ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ISOMAT ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας, η έμφαση στην παγκόσμια υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ!

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Όμιλος ISOMAT βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στα νοσοκομεία της χώρας μας και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για περαιτέρω ενίσχυση του στη μάχη κατά της πανδημίας και των λοιμώξεων γενικότερα. Η Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων δημιουργήθηκε σε ανεξάρτητη πτέρυγα του Νοσοκομείου, το οποίο ανακαινίστηκε χάρη σε δωρεές φορέων, οργανισμών και εταιριών .

Η ΙSOMAT ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας Λοιμωξιολογίας της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και Υπεύθυνου του Κέντρου Αναφοράς COVID-19, κου Μεταλλίδη Συμεών, σχετικά με την προσφορά δομικών υλικών για την ανέγερση μιας νέας, αυτόνομης μονάδας λοιμώξεων. Η ISOMAT για την υλοποίηση της νέας αυτής ιδιαίτερα σημαντικής μονάδας, προσέφερε μια πληθώρα υλικών, όπως χρώματα, κόλλες και επισκευαστικά.

Η δωρεά αυτή προστίθεται σε μια μακρά αλυσίδα προσφοράς, άξονας της οποίας αποτελεί η εταιρική υπευθυνότητα της ISOMAT απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Related Articles

Back to top button