ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θυμίζει νησί της Καραϊβικής: Η άγνωστη εξωτική παραλία του Ιονίου με τα καταγάλανα νερά που παραδίνεσαι στην ομορφιά της άνευ όρων

Κάθε μία παραλία της Ελλάδας μοιάζει και με μια έκπληξη αν δεν έχεις βρεθεί ξανά εκεί στο παρελθόν. Κάποιες ελληνικές παραλίες θυμίζουν παράδεισο και κάποιον εξωτικό προορισμό του εξωτερικού. Πολλές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να μην τις έχεις ξανακούσει στο παρελθόν.

Μια από αυτές βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πραγματικά αποτελεί αυτό που θα ήθελες για να αράξεις και να κάνεις τις βουτιές σου. Ο λόγος για την παραλία Βούτι. Την παραλία με τα κυανά νερά στα οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Έχεις πολλούς λόγους να επιλέξεις την Κεφαλονιά για διακοπές και το Βούτι, μια από τις ομορφότερες αλλά άγνωστες ελληνικές παραλίες είναι ένας από αυτούς.

Θυμίζει νησί της  Καραϊβικής: Η άγνωστη εξωτική παραλία του Ιονίου με τα καταγάλανα νερά που παραδίνεσαι στην ομορφιά της άνευ όρων

Η άγνωστη εξωτική παραλία με τα κυανά νερά

Η παραλία Βούτι είναι μια από τις πιο ξεχωριστές όχι μόνο στην Κεφαλονιά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αρχικά για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται και να μην δυσκολευτείς, μπορείς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google. Είναι μια παραλία – κόσμημα την οποία θα συναντήσεις πιθανόν τυχαία στον δρόμο από την παραλία του Μύρτου προς το Αργοστόλι. Και φυσικά θα κάνεις μια στάση να απολαύσεις τα νερά της. Η παραλία Βούτι έχει καθαρά, κρυστάλλινα νερά με κυανό χρώμα. Δεν θα σου υποσχεθούμε ότι θα βρεις ζεστά νερά, πράγμα σπάνιο για το Ιόνιο.

Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία. Υπολόγιζε ότι δε θα βρεις κόσμο άρα θα κάνεις χαλαρά το μπάνιο σου και ότι η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όσους έχουν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν.

Related Articles

Back to top button