ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΚΕΘΕΑ- Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων στην ανοιχτή συζήτηση με το ΔΙΕΚ Αργοστολίου

Δελτίο Τύπου

Στις 24/5/2022 και ώρα 16:00 στο προαύλιο χώρο του ΔΙΕΚ Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε από την Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ανοιχτή συζήτηση με θέμα το αντικείμενο και το έργο του ΚΕΘΕΑ και συγκεκριμένα τον ρόλο και τους στόχους της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων με έδρα τη Κεφαλονιά.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ενεργητική συμμετοχή των σπουδαστών του ΔΙΕΚ οι οποίου εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τον ρόλο του ΚΕΘΕΑ αλλά και για το ζήτημα των εξαρτήσεων γενικότερα. Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην ομιλία και στην συζήτηση και ιδιαίτερα για την ενεργητική και ενδιαφέρουσα συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διευθύντρια του ΔΙΕΚ Αργοστολίου  κα. Κατερίνα Σπυράτου για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση καθώς και για την διάθεση του χώρου και των διδακτικών ωρών των σπουδαστών.

Η συνεργασία της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οδηγεί στην καλύτερη ενημέρωση του πληθυσμού και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων απευθύνεται σε χρήστες:

-ναρκωτικών ουσιών

-αλκοόλ

-τυχερών παιχνιδιών

-διαδικτύου- gaming

-καθώς και στο οικογενειακό και ευρύτερο περιβάλλον

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2671091720, 6971981651

kmkefalonia@kethea-epirou.gr

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button