ΒΙΝΤΕΟΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Κεφαλλήνων» υπερθέαμα! Υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση στην Λακήθρα! (εικόνες/video)

Μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά, σε ένα υπέροχο σημείο της Κεφαλονιάς, όπως είναι το άλσος της Καλλιθέας Λακήθρας!

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες» έδωσε και πάλι μια υπέροχη χορευτική παράσταση με τίτλο «Γλεντάτε κόσμε την ζωή» και κέρδισε δικαίως το θερμό χειροκρότημα όσων γέμισαν το θεατράκι του άλσους της Λακήθρας!

Μια μουσικοχορευτική εκδήλωση, άψογη από την αρχή έως το τέλος, με στοιχεία λαογραφίας, χορούς και έθιμα απο περιοχές της Ελλάδας και με συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Αβάντι», καθώς και το Παραδοσιακό Μουσικό σχήμα “Monte Nero”, καθώς και το εργαστήρι Χορού και Μουσικής «Ραβαϊσι».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν με επιτυχία η Λίτσα Μουλίνου και ο Βλαδίμηρος Τζατζάνης, σε κείμενα Αννας Μαρίας Πετράτου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διδασκαλία είχε ο Χρήστος Μεγαδούκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλλία Μιχαλάτου, ο σύμβουλος Δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα πολιτισμού Διονύσης Φωκάς.

Ήταν μία συνδιοργάνωση του ΠΣ  “Κεφαλλήνες” με την Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την στήριξη του Δήμου Αργοστολίου.

Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτό το όμορφο θέαμα και την υπέροχη βραδιά που προσέφεραν.

Επιμέλεια: Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο απο την εκδήλωση 

https://www.facebook.com/watch/?v=761683684858259

inkefalonia.gr

Related Articles

Back to top button