ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά: Γιορτάστηκε η “Ημέρα της Αστυνομίας” και του προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου

H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, γιορτάστηκε σήμερα Παρασκευή 21/10 και στην Κεφαλονιά.

Την δοξολογία τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, ενώ το παρών έδωσαν ο Ειδικός Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ηρακλής Μοσκώφ, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Περιφερερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπροσώπησε η Ιωάννα Μαρκέτου, o περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

Φυσικά, το παρών έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλονιάς & Ιθακης Ιωάννης Μπουμης, αλλά και οι επικεφαλής των υπολοίπων σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, ο Διοικητής της Π. Υ. Κεφαλονιας Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο διοικητής της ΠΥ Αργοστολίου Αντώνιος Θεοχάρης, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Αθανάσιος Σιούτης, ο διοικητής της ΑΕΝ Αναστάσιος Σχοινάς.

Ακολούθησε κέρασμα στο κατάστημα Premier στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Γιώργος Χαλάβαζής 

DSC 0082
DSC 0083
DSC 0084
DSC 0085
DSC 0089
DSC 0092
DSC 0093
DSC 0094
DSC 0096
DSC 0098
DSC 0100

Related Articles

Back to top button