ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

“Κόβονται” οι πτήσεις της Condor από τη Στουτγκάρδη προς την Κεφαλονιά;

Εδώ και αρκετό καιρό η αεροπορική εταιρεία Condor έχει αφαιρέσει από το σύστημα των κρατήσεων της τις πτήσεις από τη Στουτγκάρδη προς την Κεφαλονιά για το 2023.

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι είναι κάτι προσωρινό άλλωστε συμβαίνει αρκετές φορές όταν οι εταιρείες προβαίνουν σε κάποιες αλλαγές ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόγραμμα δεν επανήλθε ποτέ.

Η σύνδεση από τη Στουγκάρδη είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2022 όπου από τις 20 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου η Condor εκτελούσε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή.

Επίσης στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2023 προς την Κεφαλονιά υπάρχει μόνο η σύνδεση από τη Φρανκφούρτη και το Ντύσελντορφ ενώ οι πτήσεις από το Μόναχο θα εκτελούνται από τη νέα της θυγατρική εταιρεία τη Marabu.

Ακόμα στον επίσημο χάρτη των προορισμών του αεροδρομίου της Στουτγκάρδης βρίσκεται η Κέρκυρα , το Άκτιο , ο Άραξος και η Ζάκυνθος ενώ η Κεφαλονιά απουσιάζει…!!!

Αυτά είναι τα δεδομένα για την ώρα και θα περιμένουμε τις απαντήσεις από τους αρμόδιους ώστε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και αν η σύνδεση με τη Στουτγκάρδη έχει ακυρωθεί για το 2023.

Στην περίπτωση που ισχύει θα πρόκειται για ένα πλήγμα από τη Γερμανική αγορά.

kefaloniapress

Related Articles

Back to top button