ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μάκαρης Κωνσταντίνος υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων στην τηλεόραση Best 04 07 2022

Αυτόφωρο στην Καραθώνα: Καρέ – καρέ Video στη χωματερή– Τί συμβαίνει πάνω από τη δημοφιλή παραλία

Το θέμα δεν εξαντλείται στο αστυνομικό ρεπορτάζ, αφού λαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις, μιας και η χωματερή της Καραθώνας αποτελεί μία πληγή για τη δημοφιλή παραλία και για το Ναύπλιο

Απόγευμα Σαββάτου, την ώρα που η δημοφιλής παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο έσφυζε από λουόμενους και δεν έπεφτε «καρφίτσα» από το πλήθος του κόσμου, ένα φορτηγάκι με σκουπίδια ανέβαινε στον σκουπιδότοπο. Μια κάμερα καταγράφει τη σκηνή. Λίγη ώρα αργότερα καταφτάνει ένα περιπολικό της αστυνομίας για να ζητήσει εξηγήσεις από τους δύο άντρες που επέβαιναν στο μικρό φορτηγό και φορούσαν γιλέκα του δήμου Ναυπλιέων. Παρόν στο περιστατικό είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου Κώστας Μάκαρης. Όπως φαίνεται πρόκειται για σκουπίδια του δήμου. Ακολουθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας στην Τρίπολη, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν δύο άτομα επειδή κατελήφθησαν να πετούν μαύρες σακούλες σκουπιδιών σε χώρο μη λειτουργικό.

Όπως φαίνεται και στο Video που δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο youtube, το μικρό φορτηγάκι οδηγείται από τους αστυνομικούς  στο τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το βράδυ του Σαββάτου για να ακολουθήσει τακτική δικάσιμος. Κατέθεσε δε από την πλευρά του και ο κος Μάκαρης.

Related Articles

Back to top button