ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επιστέφει ο Μάριος Χατζηκυριάκος(ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ) από το Egypt Para Open

Από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ισμαηλία της Αιγύπτου το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες.

Ο Μάριος Χατζηκυριάκος(ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ) ξεκίνησε την προσπάθεια του στο 1ο γκρουπ του μονού ανδρών Κατηγορία 6 όπου με δύο νίκες απέναντι στους Αιγύπτιους ABDELMAGID BASHIR Mahmoud και HAMADTOU Ibrahim τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Στην ημιτελική φάση αγωνίστηκε απέναντι στον Γιώργο Μουχθή από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-0 κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων ο Μάριος μαζί με τον συναθλητή του Αλέξανδρο Διακουμάκο αγωνίστηκαν στο 2ο γκρουπ του διπλού ανδρών Κατηγορία MS18 όπου πέτυχαν μία νίκη απέναντι στους Αιγύπτιους AHMED Abdel Latif/HUSSEIN HASSAN Hussein και δύο ήττες από τους Βέλγους DESPINEUX Ben Ashok/DEVOS Laurens και το δίδυμο YADAV Ravinder/BROZEK Miroslav και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Μετά λοιπόν από τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε πρόσφατα στην Ισπανία ο Μάριος Χατζηκυριάκος κερδίζει ένα ακόμα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει και άλλων διοργανώσεων.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας αλλά και στον προπονητή του Χρόνη Πολίτση.

ΠΗΓΗ: https://www.kefaloniapress.gr/

Related Articles

Back to top button