ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΔΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με Επτανησιακές μελωδίες και γεύσεις έκλεισαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων

Μελωδικό και γευστικό φινάλε για την Συνάντηση των εκπροσώπων των Τουριστικών Καταλυμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι.  Πρόκειται για την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του πανελλαδικού οργάνου των επαγγελματιών του κλάδου ΣΕΤΚΕ μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Χθες Σάββατο πρωί, οι φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες σχεδόν από όλη την Ελλάδα, επισκέφτηκαν την Μελισσάνη,

το Ναυτικό Μουσείο του Σωτήρη Μαρκέτου,

την Μονή του Αγίου Γερασίμου και δοκίμασαν τα Κεφαλονίτικα κρασιά του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΛΑΣ, στα Ομαλά.

Στη συνέχεια συνεδρίασε το ΔΣ της ΣΕΤΚΕ στην αίθουσα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ , και μετά διασκέδασαν όλοι μαζί με Κεφαλονίτκες καντάδες (και όχι μόνο) απολαμβάνοντας εδέσματα της Κεφαλονίτικης κουζίνας στο Captain’s Table.

«Η παρέα των Κανταδόρων» και ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος (Ποέτα) έδωσαν τις καλύτερες  νότες τους για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους της τοπικής Ομοσπονδίας.

Οι καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στις Επτανησιακές μελωδίες, ήθελαν να μάθουν την ιστορία του κάθε τραγουδιού, τα κατέγραψαν όλα στα κινητά τους  και τα ανέβαζαν στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο Ποέτα όπως πάντα, αυτοσχεδίασε καντάδες αφιερωμένες στους οικοδεσπότες της βραδιάς τον Δημήτρη Ατσάρο και την Ελένη Λουκέρη πρόεδρο και γραμματέα αντίστοιχα της τοπικής Ομοσπονδίας επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια από διάφορα σημεία της χώρας προκειμένου να τιμηθούν και οι επισκέπτες του νησιού μας.

Ήταν μια όμορφη, εξαιρετικά οργανωμένη βραδιά , ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μελωδικά και γευστικά ένα πλούσιο τριήμερο δράσεων για τα προβλήματα του κλάδου.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button