ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαράζ Γ’ Εθνικής: “Χρυσή” ισοπαλία για τον Παλληξουριακό στο Αίγιο(εικόνες+video)

Ισοπαλία για την ομάδα μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των Αγώνων Προβιβασμού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία απέναντι στον πρωταθλητή Αχαΐας, Παναιγιάλειο, με σκορ 0-0.
▶️Παρά τα μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα, που μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την απώλεια λόγω τραυματισμού του Αρχηγού μας Λούλουδα Γιώργου, η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή και σώμα, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, καταφέρνοντας να αποσπάσει μια ισοπαλία σαν νίκη, έναν υπερπολύτιμο βαθμό που μας δίνει την δυνατότητα να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας πλέον θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική.
Η ομάδα μας έχοντας απέναντι της την ιστορική και πολύ δυνατή ομάδα του Παναιγιάλειου, η οποία παρατάχθηκε πλήρης επιθυμώντας να εξασφαλίσει από σήμερα την άνοδο, κατάφερε να της στερήσει για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση την νίκη και ταυτόχρονα έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται.
👏Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα παρακολουθήσαμε μια άψογη και αμερόληπτη διαιτησία. Διαιτητής και επόπτες ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων και ευχόμαστε από εδώ και πέρα να βλέπουμε μόνο τέτοιες διαιτησίες που διασφαλίζουν την αξιοπιστία της διοργάνωσης.
🙏Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παναιγιάλειου για την φιλοξενία και να ευχηθούμε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
▶️Ακολουθεί την Κυριακή (4/6, ώρα 17:00) ο εντός έδρας αγώνας με τον Α.Ο. Λεβάντε στο δημοτικό στάδιο Αγίου Αντωνίου «Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ» για την 6η αγωνιστική του 5ου Ομίλου. Ένας αγώνας ύψιστης και ιστορικής σημασίας, καθώς υπό προυποθέσεις μπορεί να μας δώσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κεφαλονιάς με την ισχυρή παρουσία του και τον παλμό του θα είναι εκεί για να στηρίξει την ομάδα μας σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Related Articles

Back to top button