ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Ξανά υποψήφια η Ρόδη Κράτσα

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, επιβεβαίωσε τα σενάρια που την ανέφεραν ότι θα είναι ξανά υποψήφια για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όπως ανέφερε «Βεβαίως και θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Το έχω ήδη πει αρκετές φορές, μου δίνεται η ευκαιρία να το πω ακόμα μια. Θα είμαι υποψήφια, λοιπόν, διότι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, ξέρουν ότι είμαι μάχιμη και δεν αφήνω ποτέ τους αγώνες στη μέση του δρόμου.»

Ενώ, τόνισε  και τους στόχους που έχει για την επόμενη τετραετία για τα Ιόνια Νησία.. «Ξεκίνησα αυτή την αποστολή στα Ιόνια Νησιά μ’ ένα όραμα, πλούσιο, αλλά και συγκινητικό διότι είμαι γέννημα-θρέμμα του Ιονίου, και μ’ έναν στρατηγικό σχεδιασμό. Αυτά για να υλοποιηθούν θέλουν χρόνο. Και τα τέσσερα χρόνια μιας θητείας -και με τις αντιξοότητες που είχαμε λόγω της πανδημίας- είναι πολύ μικρός χρόνος. Άρα, εγώ και η ομάδα μου είμαστε ταγμένοι σ’ αυτό που υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας, το οποίο χρειάζεται άλλη μια θητεία, ώστε ν’ αποδώσουν οι βάσεις της δουλειάς που βάζουμε σήμερα»

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Related Articles

Back to top button