ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Παρ’ολίγον τραγωδία στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου -Φισκάρδου λόγω … μοσχαριών !

Άγιο είχε ζευγάρι χτες το βράδι  γύρω στις τις 10 το βράδι, όταν επιστρέφοντας σπίτι τους από Αργοστόλι με το αυτοκίνητο τους και λίγο μετά τα Φάρσα, συνάντησαν τρία μεγάλα μοσχάρια ακινητοποιημένα σχεδόν  στην μέση του δρόμο, με τα σχοινιά να κρέμονται από τον λαιμό τους.

Το γεγονός ότι ήταν και κατάμαυρα και δεν φαινόντουσαν ενώ ταυτόχρονα ερχόταν άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, έκανε την όλη κατάσταση ακόμα πιο επικίνδυνη αλλά ευτυχώς οι ικανότητες του οδηγού και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος του αυτοκινήτου απέτρεψαν την σύγκρουση.

Τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία μετέβει στο σημείο και παρέμεινε για ώρες ειδοποιώντας τους διερχόμενους οδηγούς και διεκολύνοντας την κυκλοφορία μέχρι που τα ζώα αποκαμκρύνθηκαν απο το δρόμο.

Αυτή  η κατάσταση με τα ανεπιτήρητα ζώα,που εξελλίσεται χρόνια τώρα στο νησί μας , εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των οδηγών αλλά κανείς δεν φαίνεται να  νοιάζεται ουσιαστικά.

Όταν κάποια στιγμή θα αποβεί μοιραία τότε όλοι οι αρμόδιοι θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα μόνο που για τους όποιους εμπλεκόμενους θα είναι πλέον αργά.

ΠΗΓΗ:kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button