ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ- Πρόσκληση για ποδηλατάδα στο Αργοστόλι στις 3 Ιουνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 30.05.2023
Αρ. Πρωτ.: 37

Στις 3 Ιουνίου, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, στα πλαίσια αυτά οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως ομαδικές βόλτες, cycling workshops, bike parades και φιλανθρωπικούς εράνους. Η ημέρα αυτή είναι μια ευκαιρία να προωθήσουμε το ποδήλατο ως μια διασκεδαστική και προσβάσιμη δραστηριότητα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή κοινωνικοοικονομικής κατάστασης.

Η περιφερειακή μας ενότητα στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής της και στρατηγικού σχεδιασμού της για την άθληση, το περιβάλλον, την ισότητα, την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση την ανάδειξη του γεωπάρκου της Unesco , την κοινωνία με την φύση και τον πολιτισμό μας συμμετέχει στους εορτασμούς της ημέρας αυτής, με ψυχαγωγική ποδηλατάδα, που διέρχεται από σημεία-γεωτόπους και αφορά όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της νήσου μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τις 3 Ιουνίου και ώρα 18.00 για μια οικογενειακή ψυχαγωγική ποδηλατάδα έμπροσθεν του κτιρίου της περιφέρειας.

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

Related Articles

Back to top button