ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΣΠΟΡ

Πρωτότυπα αθλητικά δρώμενα για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, στο Αργοστόλι

Με αθλητικά δρώμενα στο Κλειστο Γυμναστήριο ‘Αντώνης Τριτσης‘ συνεχίστηκαν και την Κυριακή οι τριήμερες εκδηλώσεις, που πραγματοποιεί η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων «Υπερίων», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κεφαλλονιας& Ιθακης κ. Παναγής Καππάτος ,,ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιας& Ιθακης κ. Σταύρος Τραυλος ,ο Αντιδημαρχιος του Δήμου Αργοστολίου , κ . Γιώργος Τσιλιμιδος , ο προρδρος του Δ. Σ του Δήμου Αργοστολίου κ. Νίκος Βαλλιανάτος , δημοτικοί συμβούλου του Δήμου Αργοστολίου , και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Νίκος Φαραντουρης .

Ακολούθησε αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο που συμμετείχε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Μάκρης οι αθλητές του ΠΑΣΚΑ ,και αθλητές μπάσκετ που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες Μπάσκετ του νησιού μας. ,στέλνοντας το μήνυμα <<Όλοι Μαζί Όλοι ίσοι >>.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.μεΑ. από τον προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση., όπου ο Βουλευτής Κεφαλλονιας& Ιθακης κ.Παναγής Καππάτος συναγωνίστηκα τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Νίκο Φαραντούρη στην επιτραπέζια αντισφαίριση ,

ενώ και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλος δοκίμασε και αυτός τις αθλητικές του δυνάμεις στην επιτραπέζια αντισφαίριση , στέλνοντας μήνυμα ισότητας και ίσων ευκαιριών για όλους .

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιείται επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η ορατότητα των Α.μεΑ στο σύστημα Υγείας στην Ελλάδα» στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ » , από τις 9:00π.μ έως τις 15:00μ.μ 

ΠΗΓΗ:kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button