ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Σήμερα στις 16.00 μμ ο Νικόλας Φαραντούρης στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» στη Φωνή της Ελλάδας

Ο κεφαλλονίτης καθηγητής Πανεπιστημίου Νικόλας Φαραντούρης, είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:00.

Ο κ. Φαραντούρης μιλάει για τον απόδημο ελληνισμό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, τους σύγχρονους απόγονους του Οδυσσέα στα πέρατα του κόσμου.

Μια διαφορετική συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο Νικόλας Φαραντούρης απαγγέλει ποιήματα από τις προσωπικές του ποιητικές συλλογές, αλλά και τραγούδια της Μαρίας Φαραντούρη, μιας από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες με διεθνή απήχηση.

Ο κ. Φαραντούρης είναι καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του διεθνούς μεταπτυχιακού MSc in Energy Strategy, Law & Economics στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει εργαστεί ως δικηγόρος στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τις Βρυξέλλες και την Αθήνα σε υποθέσεις ευρωπαϊκού δικαίου, ενέργειας, ανταγωνισμού, τραπεζικού δικαίου και μεταφορών. Έχει διατελέσει μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, Διευθυντής Νομικών υπηρεσιών, Νομικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑ A.E. και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Πανεπιστημιακών Ευρωπαϊκών Σπουδών. Το 2016-2019 διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής ένωσης 45 ενεργειακών εταιρειών EUROGAS. Είναι Μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει 12 βιβλία και μονογραφίες και τρεις ποιητικές συλλογές. Το τελευταίο βιβλίο του Νικόλα Φαραντούρη “Η Ενεργειακή Κρίση στην Ελλάδα” κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.

Μετάδοση: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 16.00-17.00 ώρα Ελλάδας
και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, 03.00-04.00 ώρα Ελλάδας σε επανάληψη

Τρόποι Ακρόασης:

  • Διαδικτυακά από το ERTecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) 
  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
  • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.
  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

  • Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238 · e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr · Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΠΗΓΗ https://www.ert.gr/radiofono/i-foni-tis-elladas-o-nikolas-farantoyris-stin-ekpompi-prosklisi-se-geyma-21-12-2022-16-00/?fbclid=IwAR2jopocMC2T1PTGT_vauY6ShKdUEcOtQh86cbl59D4KlH2qxjmBdrUm4ok

Related Articles

Back to top button