ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Μάνδρα: Ο 14χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του

Αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο προκειμένου να υποδείξει πού πέταξε το όπλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος αδερφός του φαίνεται να ομολόγησε πως σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του.

Αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο προκειμένου να υποδείξει πού πέταξε το όπλο.

Η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή ενώ ο ανήλικος ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του όσον αφορά το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του έχοντας μία σφαίρα κοντά στον αυχένα.

Οι αντιφάσεις

Μπορεί ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του θύματος μετά τις μαραθώνιες καταθέσεις τους να αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο αστυνομικές πηγές τονίζουν πως ο 14χρονος έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Η αντίφαση που κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών έχει να κάνει με τον τόπο που κινήθηκε όταν δεν έβρισκε τον 17χρονο όπως κατέθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως παρά τις προσπάθειές του να εντοπίσει τον αδερφό του, δεν τα κατάφερε και γύρισε στο σπίτι. Στη συνέχεια, μετά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρεται να υποστήριξε πως γύρισε στη μάντρα και όχι στο σπίτι.

Το όπλο του φονικού

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι καταιγιστικές, καθώς λίγο νωρίτερα ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου αδερφού έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την υπόθεση μόλις πληροφορήθηκε πως υπάρχουν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον πατέρα της οικογένειας για όλα αυτά και πλέον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την εν λόγω υπόθεση.

Related Articles

Back to top button