ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στελέχη της Levante Ferries στο λιμάνι της Κυλλήνης ενόψει της κίνησης του Πάσχα

«Αυτοψία» στο λιμάνι της Κυλλήνης από τον κ. Στράτη Απέργη Γενικό Διευθυντή της Levante Ferries και Αντιπρόεδρο του ΣΕΕΝ ( Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας)  και τον Γιάννη Πυλαρινό υπεύθυνο λιμένων της Levante Ferries.

Χθες Παρασκευή 15/4 ήταν η πρώτη ημέρα κίνησης για τις Πασχαλινές διακοπές με την μαζική έξοδο από τα νησιά μας προς την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι επιβάτες ήταν κυρίως εκπαιδευτικοί που με το κλείσιμο των σχολείων μετακινήθηκαν για τις πόλεις καταγωγής του.

Τα φέρι μποτ της Levante Ferries από Κεφαλονιά και Ζάκυνθο είχαν αρκετή κίνηση.

Ο κ. Απέργης περιόδευσε στο λιμάνι της Κυλλήνης και επισκέφτηκε  το πρακτορείο της εταιρείας προκειμένου να έχει προσωπική αντίληψη για την λειτουργία τους ενόψει της αυξημένης κίνησης των επόμενων ημερών.

Στόχος της Levante Ferries είναι η ασφαλής και η ποιοτική εξυπηρέτηση των επιβατών της κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας. Όλα τα πλοία της έχουν πρόσφατα ανανεωθεί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ βρίσκεται ακόμα στην Δραπετσώνα ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για τις Πασχαλινές διακοπές.  Το Fior, το Mare και το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ θα σηκώσουν το βάρος των μετακινήσεων των ημερών.

Ο Γιάννης Πυλαρινός βρίσκεται καθημερινά στα λιμάνια εποπτεύοντας αφίξεις αναχωρήσεις και επιλύοντας επί τόπου κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει.

 Δυστυχώς τα προβλήματα στα λιμάνια και της Κυλλήνης και της Κεφαλονιάς παραμένουν , τα Λιμενικά Ταμεία δεν τα αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα ταχύτητα με συνέπεια να δυσκολεύονται οι επιβάτες.. Είναι αδιανόητη η κατάσταση του λιμανιού της Κυλλήνης με τα αφόρητα μποτιλιαρίσματα που στοιχίζουν ώρες ταλαιπωρίας στους επιβάτες.

Ο κίτρινος στόλος του Γιώργου Θεοδόση είναι στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των νησιών μας αλλά και της προβολής του.

Στα στελέχη της Levante Ferries, στα πληρώματα και στο προσωπικό των πρακτορείων της εταιρίας ευχόμαστε καλή δύναμη για τις επόμενες ημέρες, με Υγεία και οικογενειακή ευτυχία οι γιορτές τση Λαμπρής!

Και εσείς Κεφαλονίτες και Θιακοί εκτός νησιών, κάμετε τα κουμάντα σας να επισκεφετείτε τα νησιά σας, τους φίλους και συγγενείς σας στις γιορτές του Πάσχα. Σας περιμένουμε!

ΠΗΓΗ: https://www.kefaloniapress.gr/

Related Articles

Back to top button