ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Λονδίνο η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με σημαντικές επαφές

  • Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου θα συναντηθεί με μέλη τόσο του Ionian Foundation, όσο και του Ionian Society, όπως επίσης με τη Δ/νση του ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας και τουριστικούς παράγοντες της βρετανικής αγοράς

Στη βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με στόχο την προβολή των Ιονίων Νήσων και την ενεργοποίηση των Επτανησίων που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο για τη σύσφιξη των σχέσεων τους με τα νησιά της καταγωγής τους.

Η Περιφερειάρχης έχει στο πρόγραμμά της συναντήσεις με μέλη του Ionian Foundation, βρετανικού ιδρύματος με μέλη φίλους των νησιών του Ιονίου υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα συναντηθεί επίσης με μέλη του Ionian Society, ιστορικού φορέα των Επτανησίων του Λονδίνου, όπου θα τους παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις δυναμικές προοπτικές στα νησιά του Ιονίου.

Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου θα έχει συναντήσεις με τη Διεύθυνση του ΕΟΤ για Μ. Βρετανία & Ιρλανδία και με τουριστικούς παράγοντες της βρετανικής αγοράς.

Related Articles

Back to top button