ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Στο Dubai ο Σταύρος Τραυλός για την προβολή Επτανησιακών προϊόντων

Στα πλαίσια της διεθνή έκθεσης Middle east organic & Natural products ,Dubai Expo 2022 διοργανώθηκε μαγειρική επίδειξη για την προώθηση των βιολογικών προϊόντων των Ιονίων Νήσων.

Στην επίδειξη παρασκευάστηκε το παραδοσιακό γλυκό της Ιθάκης Ροβανί με αγνό μέλι και παρθένο ελαιόλαδο από τα Ιόνια νησιά.

Την περιφέρεια Ιονίων Νήσων που ήταν χορηγός της πετυχημένης εκδήλωσης εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομιλία του για την μεγάλη θρεπτική αξία του ελαιολάδου και του μελιού των νησιών της Επτανήσου καθώς και για την νησι της Ιθάκης, την πατρίδα του ομηρικού Οδυσσέα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θερμή και τα παραδοσιακα αγνά τρόφιμα των νησιών έγιναν γνωστά, σε μια μεγάλη αγορά, αυτή της μέσης ανατολής.

Παράλληλα έγιναν επαφές του εκπροσώπου της ΠΙΝ με παράγοντες που μπορούν σε συνεργασία με τούς ντόπιους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους .

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχιζει να στέκεται δίπλα στους παραγωγούς προσπαθώντας να ανοίξει νέους δρόμους για αυτούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

ΠΗΓΗ: Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button