ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επίθεση Ανουσάκη σε Παρίση & “Ισχυρή Κεφαλονιά”: “Το 2019 έληξε αυτή η παράταξη-Ο ιδρυτής της βολεύτηκε στη ΠΕΔΙΝ-Κάποιοι 4 χρόνια μετά ανέστησαν έναν πολιτικά πεθαμένο Παρίση…”

Σφοδρή επίθεση στην Ισχυρή Κεφαλονιά και στον Αλέξανδρο Παρίση εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο Νίκος Ανουσάκης κατά την χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στο Αργοστόλι:

«Είναι ιεροσυλία να καπηλεύονται κάποιοι χθεσινή την μεγάλη και κραταιά παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”, την οποία ιδρύσαμε ένα βράδυ του 2009 ο Αλέξανδρος Παρίσης και μερικοί ακόμη που απόψε βρίσκονται εδώ. Μας έδωσε και του δώσαμε του κ. Παρίση τα προηγούμενα χρόνια, όμως το 2019 έληξε ουσιαστικά αυτή η παράταξη. Μόλις οι εκλογές χάθηκαν οι περισσότεροι σκόρπισαν. Ο ιδρυτής της βολεύτηκε με την θέση του στην ΠΕΔΙΝ με τις ευλογίες Μιχαλάτου και Βαλλιανάτου, κάποιοι ασχολήθηκαν με τα ξενοδοχεία τους, άλλοι αυτομόλησαν για έναν μισθό στον Μιχαλάτο και άλλοι λούφαξαν, αφού όχι μόνο δεν έκαναν αντιπολίτευση, αλλά έδωσαν το δικαίωμα στον ολιγάρχη να κάνει ότι θέλει στην Οικονομική Επιτροπή. Του έδωσαν τα κλειδιά του Δήμου, την ώρα που τόσο εγώ όσο και ο Νίκος Παπαδάτος στα δημοτικά συμβούλια προσπαθούσαμε να βάλουμε ένα φρένο στην βουλιμία του κ. Μιχαλάτου. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, αφού ανέστησαν έναν πολιτικά πεθαμένο Παρίση ζητούν την ψήφο του κόσμου για να… διώξουν τον Μιχαλάτο, αυτοί που με τις πράξεις τους τον έκαναν παντοδύναμο».

kefaloniamagazine.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button