ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα του!

 Την Παρασκευή το μεσημέρι, το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, σε μια λιτή και απέριττη εκδήλωση, στο Αργοστόλι, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του.

Με τις ευλογίες του σεβ. Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημητρίου, τελέστηκε αγιασμός και ακολούθως κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και δύναμη στο έργο που επιτελεί το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ενώ ευχές στο προσωπικό και τους εργαζόμενους του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, έδωσε και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Θανάσης Σιούτης.

Κατά την διάρκεια της τελετής συναντήσαμε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει το αποτελεσματικό έργο της Λιμενικής Αρχής Κεφαλονιάς, που αναδεικνύει τον επαγγελματισμό, το πνεύμα συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα που την διέπει, προς όφελος των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της κοινωνίας γενικότερα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διοικητής της ΑΕΝ Στάθης Κουκουνάρης, καθώς και οι διοικητές των Λιμενικών Σταθμών του νησιού.

Τυχεροί της ημέρας, οι Βασίλης Κρεμμύδας και Αλέξης Παπασπύρου, που βρήκαν το φλουρί στα κομμάτια τους και πήραν ως δώρο 4 μέρες άδεια!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα στελέχη και μέλη του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο τους!

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button