ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με τις αντιδράσεις σε φωτογραφία γνωστού Έλληνα ηθοποιού με το γκαζάκι στο δάσος

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή του είναι από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Σε ηλικία δεκαοκτώ ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης, από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση με μικρούς ρόλους στις σειρές “Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης”, “Ο κίτρινος φάκελος”, “Η Εκτέλεση” και “Τμήμα Ηθών”.

Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Ψίθυροι καρδιάς. Την ίδια χρονιά έπαιξε και στη σειρά “Για σένα”. Την επόμενη σεζόν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Χωρικά Ύδατα”, ενώ την περίοδο 1999-2000 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Φύγαμε”. Ακολούθησαν οι σειρές “Ερασιτέχνης άνθρωπος” και “Πρόκληση” στις οποίες είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν 2001-2002.

Γενικά κρατά ένα ήρεμο προφίλ και δεν έχει ούτε απασχολήσει ούτε συζητηθεί έντονα ποτέ – δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος – , μέχρι σήμερα ή μάλλον μέχρι πριν λίγες ώρες που μια φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έφερε τα πάνω κάτω!

eleftherostypos.gr

Related Articles

Back to top button