ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΠΟΡΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου 2023

Ο πολύ αναμενόμενος «11οs ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου διεξήχθη σήμερα στην Πλατεία Αργοστολίου με ξεκίνημα στις 10.30 το πρωί. Τρέξανε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με επιτόπου ανατροπή επέστρεψαν στην πλατεία από την ίδια ακριβώς πορεία.

Υπήρξε πρόβλημα γιατί εκτός από τις εγγραφές μέσω διαδικτύου, υπήρξαν και έκτακτες εγγραφές με συνέπεια να δημιουργηθεί ένα μικρό αλαλούν φτάνοντας οι συμμετοχές τις ….250. Τελικά όλα πήγαν καλά, έγιναν και οι απονομές από τον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό, τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτο και τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Τσιλιμιδό.

Εκεί ήταν ο  DJ Θωμάς Βουτσινάς, η Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου. Η Τζένη Παπαδημάτου Μασκότ και ο Σύλλογος Καράτε Κεφαλονιάς. Παρουσίαση Σάκης Βούτος.

Το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης ήταν ο ίδιος ο Αγώνας! «Δεν θα πάψεις ποτέ να αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο, θα βγεις στους δρόμους θα παλέψεις…..»,, είπε ο σπουδαίος Τάσος Λειβαδίτης, αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος ασφαλώς.

Φέτος ο Βαλλιάνειος αποτελεί συνδιοργάνωση της ΠΙΝ-ΠΕ Κεφαλληνίας και του Δήμου Αργοστολίου, με την αιγίδα πάντα του Βαλλιανείου Κληροδοτήματος.

Η οργανωτική επιτροπή: Διονύσης Φωκάς, Αικατερίνη Φωκά, Ευαγγελία Σαμόλη. Σύντομα πιστεύω ότι θα στείλουν τα αποτελέσματα η Οργανωτική Επιτροπή. 

kefalonianews.gr

Related Articles

Back to top button