ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

40 χρόνια Συνεταιρισμός Ρομπόλας – 40 χρόνια δημιουργίας – Η τιμητική εκδήλωση

Πλήθος κόσμου, κεφαλλονίτες και κεφαλλονίτισσες που συνδέονται με την καλλιέργεια της αμπέλου ή τον Συνεταιρισμό συγκεντρώθηκαν στις επιβλητικές εγκαταστάσεις της έκθεσης για να τιμήσουν την επιτυχημένη πορεία της πρώτης ουσιαστικής συνεταιριστικής προσπάθειας στην Κεφαλονιά.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι σταθμοί αυτής της διαδρομής από τον Πρόεδρο Παναγή Γαλιατσάτο και τον Διευθυντής του Συνεταιρισμού Κώστα Μπαζίγο

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΓΟΣ

και τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού καθώς άνθρωποι που στελέχωσαν και συνέδραμαν καταλυτικά στη δημιουργία και επιτυχία του Συνεταιρισμού.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από πλούσιο μπουφέ με τα κρασιά του Συνεταιρισμού καθώς και ζωντανή μουσική και χορό μέχρι αργά το βραδύ.

Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, οι εργαζόμενοι και φίλοι του Συνεταιρισμού καθώς και ο π. Βουλευτής Αλέκος Καλαφάτης ο οποίος και τιμήθηκε, ο νυν βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς Νικόλας Φαραντούρης, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος κ.α.

Ευχόμαστε η επιτυχημένη πορεία του “Συνεταιρισμού” , να συνεχιστεί αμείωτη!    

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΓΟΣ

kefaloniapress.gr

Related Articles

Back to top button