ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

EasyJet: νέα δρομολόγια προς την Κεφαλονιά από το Λούτον-Πότε ξεκινούν

Η EasyJet ξεκίνησε την πώληση πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τέσσερις ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς – την Κω, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα και τα Χανιά της Κρήτης – και τη γαλλική πόλη της Νάντης.

Ο οικονομικός αερομεταφορέας ισχυρίζεται πλέον ότι είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας προς τα ελληνικά νησιά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διατίθενται πακέτα διακοπών για όλα τα νέα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων διακοπών στην παραλία από 279 λίρες και διακοπών στην πόλη από 169 λίρες, μέσω της easyJet holidays.

Οι πτήσεις Λούτον-Κεφαλονιά θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα από τις 30 Ιουνίου, με ναύλους απλής μετάβασης από 40,99 λίρες.

Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα θα εκτελούνται τα δρομολόγια Μάντσεστερ-Χανιά, από τις 28 Ιουνίου με απλή μετάβαση από £25,99.

Οι πτήσεις Λίβερπουλ-Κως θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως τις Κυριακές από τις 3 Ιουλίου, με κόστος από 39,99 λίρες για απλή μετάβαση.

Στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου θα λειτουργούν δύο φορές την εβδομάδα από τον Ιούνιο τα δρομολόγια Κεφαλονιά και Κέρκυρα, με τιμές απλής μετάβασης από 40,99 λίρες και Κέρκυρα από 28,99 λίρες.

Το δρομολόγιο Γλασκώβη-Χανιά θα εκτελείται κάθε Τετάρτη και Κυριακή από τις 29 Ιουνίου, με ναύλους απλής μετάβασης από £29,99.

Οι νέες πτήσεις Μπέρμιγχαμ-Νάντη θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα από τις 27 Ιουνίου, με τιμές από 29,99 λίρες για απλή μετάβαση.

Ο Ali Gayward, country manager της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Η easyJet θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει τις πτήσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε περισσότερα νέα δρομολόγια στο βρετανικό μας δίκτυο για το καλοκαίρι και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα φανταστικών προορισμών για να απολαύσουν”.

– Εν τω μεταξύ, η easyJet ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την GKN Aerospace για να εργαστεί προς την κατεύθυνση της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω της υιοθέτησης τεχνολογιών μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η easyJet θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της τεχνολογίας καύσης υδρογόνου (H2JET) και κυψελών καυσίμου υδρογόνου (H2GEAR) της GKN Aerospace.

Ο Ντέιβιντ Μόργκαν, διευθυντής πτητικών λειτουργιών της easyJet, δήλωσε: “Η ΓΚΕΝ θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα αναπτύξει το έργο της: “Γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές, με την πρόωση του υδρογόνου να είναι πρωτοπόρος για αεροπορικές εταιρείες μικρών αποστάσεων όπως η easyJet”.

“Οι διακλαδικές συνεργασίες είναι το κλειδί για την ανάπτυξη αυτών των πολλά υποσχόμενων νέων τεχνολογιών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την GKN Aerospace για να υποστηρίξουμε την ωρίμανση αυτής της τεχνολογίας το συντομότερο δυνατό”.

ΠΗΓΗ: tourismtoday.gr

Related Articles

Back to top button