ΚΟΣΜΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Και νέες πρόσθετες πτήσεις προς Κεφαλονιά, Κρήτη, Κέρκυρα και Μύκονο

Σε αύξηση της χωρητικότητας προς Ελλάδα, Τουρκία, Μαδέρα και Κροατία για φέτος το καλοκαίρι, από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, προχωρούν Jet2 και Jet2holidays ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση.

Οι πρόσθετες πτήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής θα εξυπηρετούν την Ελλάδα (Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Μύκονο και Κεφαλονιά), την Τουρκία (Νταλαμάν), τη Μαδέρα, και την Κροατία (Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ).

Η επέκταση αυτή των πτήσεων ακολουθεί τις πρόσφατες αυξήσεις της χωρητικότητας από τη βορειοδυτική βάση, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον πτήσεων προς την Τενερίφη μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου και προς Αλικάντε για την άνοιξη και τις διακοπές του Πάσχα, καθώς και περισσότερες πτήσεις προς τη Μαγιόρκα, την Ίμπιζα, τη Σαντορίνη και τη Σαρδηνία για το καλοκαίρι του 2022.

Οι “αδελφές” εταιρίες δήλωσαν “τεράστια αύξηση” για όλες τις εποχές, με το φετινό καλοκαίρι να αποδεικνύεται μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους για αποδράσεις, καθώς τα διεθνή ταξίδια αρχίζουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, μετά την άρση ταξιδιωτικών περιορισμών από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο.

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy, δήλωσε: “Με τα διεθνή ταξίδια να αρχίζουν να θυμίζουν την κατάσταση πριν από την πανδημία, παρατηρούμε συνεχή ζήτηση από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, καθώς οι πελάτες εκμεταλλεύονται στο έπακρο το γεγονός ότι μπορούν να ταξιδέψουν και πάλι. Το απρόβλεπτο των δύο τελευταίων ετών οδηγεί τους πελάτες να κάνουν κρατήσεις σε έναν πάροχο οργανωμένων διακοπών στον οποίο μπορούν να βασιστούν”. Βλέπουμε τους πελάτες να κάνουν κρατήσεις σε τεράστιους αριθμούς. Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε σε αυτή τη ζήτηση, προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα για το καλοκαίρι του 2022 σε πολλούς, ηλιόλουστους, αγαπητούς προορισμούς, προσφέροντας στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία”.

“Με τους πελάτες να αρπάζουν την ευκαιρία να ξεφύγουν το καλοκαίρι του 2022, προβλέπουμε ότι αυτές οι πρόσθετες πτήσεις και διακοπές προς Κέρκυρα, Μύκονο, Κρήτη, Κεφαλονιά, Μαδέρα, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ και Νταλαμάν θα είναι περιζήτητες”, συμπλήρωσε ο κ. Heapy.

ΠΗΓΗ: money-tourism.gr

Related Articles

Back to top button